Bedrijven & particulieren

Als ondernemer én particulier bent u bij Mein Advocatuur aan het goede adres. Bent u ondernemer? Dan weet u als geen ander dat er geschillen kunnen optreden. Voorkom dit door periodiek en frequent met Mein Advocatuur te overleggen over de zaken die in uw onderneming spelen. Bent u particulier en op zoek naar een helder advies omdat u bijvoorbeeld een arbeidsgeschil hebt? Mein Advocatuur helpt u hierbij.

Bent u ondernemer?

Iedere dag wordt u geconfronteerd met allerlei vragen die uw visie of beslissing vragen. Daarbij heeft u soms behoefte aan advies. Dat advies biedt Mein Advocatuur als het gaat om vragen over contracten, personeel of bijvoorbeeld aansprakelijkheidsstelling. Het helpt u écht om periodiek uw vragen te bespreken. Dat voorkomt reparaties en eventuele kostbare procedures.

Bent u particulier?

Bent u ontslagen, dreigt dat of heeft u anderszins een geschil met uw werkgever, heeft u vragen bij een (dreigend) huurgeschil? Bel dan gerust met Mein Advocatuur om uw situatie helder te krijgen en met vertrouwen naar een goede afloop van uw geschil te werken.

Lees meer over de verschillende rechtsgebieden van Mein Advocatuur:

Zoekt u juridische steun en bent u benieuwd wat Mein Advocatuur voor u kan betekenen?