Mein advocatuur over Ineke Meines Zeist

Over mij | Ineke van Meines

Samen met u tot de voor u best mogelijke oplossing komen, vind ik het belangrijkste. Of dat nu door middel van een procedure bij de rechtbank is of een oplossing buiten de rechter om gebeurt. Ik luister naar uw wensen, zonder mijn professionele mening of objectiviteit te verliezen. Aan een “ja-knikker” heeft u immers ook niets. Uw zaak is bij mij in goede handen.

Persoonlijk & betrokken

Cliënten omschrijven mij als een accurate, vasthoudende en doortastende advocaat. Voor mij is van groot belang om een persoonlijke band met mijn cliënt op te bouwen en om te weten hoe de onderneming van mijn cliënt eruitziet, wat mijn cliënt drijft en aandacht te hebben voor de branche en bedrijfscultuur. Ik vind het prettig om betrokken te zijn bij de cliënt, omdat je alleen dan tot de beste oplossingen komt samen met de cliënt.

Jarenlange ervaring

Juridische vraagstukken kunnen mij nauwelijks complex genoeg zijn en ik los ze graag zelfstandig maar ook in samenwerking op. Ik ben in staat over ingewikkelde vraagstukken, overzichtelijk en duidelijk en to the point te adviseren, waarbij ik snel tot de kern kom. Door jarenlange ervaring weet ik hoofdzaken en bijzaken écht van elkaar te onderscheiden. Ik ben hands on, heb snel overzicht en bewaar rust.

Ik ben in 2000 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden. Ik ben sinds 2001 advocaat. Na 17 jaar bij een middelgroot advocatenkantoor te hebben gewerkt, waarvan de laatste jaren als vennoot, ben ik mijn eigen kantoor begonnen.

Gespecialiseerd in arbeids- en ondernemingsrecht

Ik heb een jarenlange ervaring met een groot aantal rechtsgebieden met een specialisatie op het arbeids- en ondernemingsrecht. Ook ben ik 14 jaar curator geweest.

In 2009 heb ik de Grotius Specialisatieopleiding “Insolad” afgerond (Insolventierecht) en in 2016 heb ik de Magna Charta “Leergang Contractenrecht” afgerond.

In 2019 heb ik de PALA (Post Academische Leergang Arbeidsrecht) afgerond.

Social media

Nodig mij uit via Linkedin

Opleiding

Logo Universiteit Leiden Advocatuur

Leiden University
mr., Rechtsgeleerdheid
1996 – 2000

Zoekt u juridische steun en bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?